Airbus-ul A330-200 inmatriculat CS-TOL si botezat “João Gonçalves Zarco” este primul widebody TAP Portugal echipat cu noile cabine.

CS-TOL a intrat in flota TAP in noiembrie 2007 si este primul dintre cele 7 Airbus-uri A330 TAP ce vor fi modernizate pana la sfarsitul anului. Membru Star Alliance, TAP Portugal a investit 70 de milioane de euro in revitalizarea flotei si imbunatatirea produselor in toate clasele de calatorie, pregatind astfel terenul pentru primul A330neo ce va intra “in curand” in flota. Modernizarea interiorului Airbus-ului A330-200 a durat 7500 de ore si a fost facuta de 48 de tehnicieni in hangarul TAP din Lisabona.

In Business Class, aeronava ofera noi scaune, 25 la numar, ce devin paturi complet plate lungi de 1,93 metri. Alte elemente menite a optimiza confortul: suporturi pentru casti si sticle, lumini individuale pentru citit, masuta cu spatii de depozitare, port-uri USB si prize la fiecare scaun. Cabina Economy are acum doua zone: Economy Plus si Economy. Protectiile scaunelor, de asemenea noi, sunt verzi si gri in Economy, respectiv verzi cu accente rosii in Economy Plus. Aici, spatiul la picioare este mai mare decat pana acum si spatarele se inclina mai mult. Foto main.

Din 2 iulie, TAP Portugal revine la Bucuresti.

A330 renovado - classe executiva

Spread the news on ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone