1.000 de elevi la aeroportul Henri Coandă

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 04-04-2013

alt

În cadrul programului educațional “Școala altfel”, unde Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) este partener, 1.000 de elevi şi preşcolari vor vizita aeroportul Henri Coandă.

Elevii și preșcolarii provin din 15 instituţii de învăţământ din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Vâlcea. Cu ocazia vizitei ei vor putea urmări îndeaproape activităţile specifice care se defăşoară pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Copiii vor vizita terminalele aeroportului şi vor efectua formalităţile de îmbarcare, trecând prin controlul de securitate, pentru a ajunge pe platforma aeroportuară. Aici vor urmări aterizări şi decolări de avioane, vor vedea cum se ghidează aeronavele la sol şi vor urca în avioane parcate, având ocazia de a intra în cabina piloţilor pentru a se aşeza la manşă. Locurile disponibile pentru săptămâna “Şcoala altfel” la Aeroportul Henri Coandă au fost ocupate încă din primele zile ale acestui an ca urmare a succesului de care s-a bucurat ediţia din 2012 a acestui program.

Activităţile din săptămâna “Şcoala altfel” la Aeroportul Henri Coandă sunt complementare programului “Airport Visit Tour”, conceput şi realizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti în scopul facilitării cunoaşterii şi înţelegerii specificului activităţilor aeroportuare. Programul “Airport Visit Tour” a fost iniţiat în anul 2010, se defăşoară de două ori pe lună şi se adresează elevilor şi preşcolarilor, care pot vizita gratuit terminalele de pasageri şi zona de operaţiuni aeriene. Înscrierile pentru “Airport Visit Tour” se pot face la adresa vizita.aeroport@bucharestairports.ro.

Share