VIDEO: A380 BA, zboruri de antrenament

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-07-2013

alt

British Airways a început zborurile de pregătire a echipajelor și familiarizare a piloților cu primul A380 din flotă. Super jumbo-ul decolează și aterizează pe aeroportul Manston Kent.

Pe 15 iulie A380-ul British Airways (G-XLEA) a ajuns pe aeroportul Manston din Kent, unde va staționa pe perioada zborurilor de pregătire. Vă reamintim că BA a primit primul A380 pe 4 iulie, în cadrul unei ceremonii organizate pe aeroportul Heathrow Londra, British Airways având comandate 12 exemplare. În ultimele două zile super jumbo-ul BA a zburat în spațiul aerian francez, mai precis în jurul Parisului și Chateauroux.

Airbus-ul A380 a efectuat și un zbor deasupra coastei din Kent, pe 16 iulie, alături de unul dintre membrii formației de acrobației Red Arrows și aeronava sa, un BAE Systems Hawk. Așa cum v-am informat pe pagina Aeronews de Facebook, sâmbătă, 20 iulie, A380-ul British Airways va evolua alături de Red Arrows în cadrul mitingului aviatic RIAT din Fairford, Marea Britanie.

A380-ul BA va zbura, până la intrarea în serviciul comercial, pe ruta Londra-Frankfurt, primele două Boeing-uri 787 Dreamliner primite de British Airways urmând să-și “facă încălzirea” între Londra și Stockholm, aeroportul Arlanda.

http://www.youtube.com/watch?v=NQReJ_krGYk

alt

alt

alt

alt

alt

Share