A380 British Airways și oameni-putere

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-07-2013

alt

Pentru a marca lansarea zborurilor Londra Heahtrow – Johannesburg (Africa de Sud), British Airways a organizată o interesantă acțiune de PR cu 3 jucători de rugby și un model.

Greii rugby-ului din Marea Britanie și Africa de Sud – Chris Robshaw, Bryan Habana şi Jean De Villiers – au acceptat una dintre cele mai mari provocări din carieră – să îşi măsoare puterile cu Airbus A380, cea mai mare aeronavă de la British Airways. Cântărind 110 kg, 95 kg, respectiv 101 kg, Robshaw, căpitanul englez de rugby, împreună cu Habana şi De Villiers de la Springboks, echipa naţională a Africii de Sud, au fost fotografiaţi încercând să tragă după ei cel mai nou membru al flotei companiei aeriene (cu o greutate de peste 366.000 kg) pe pista Aeroportului Manston din Kent. La eveniment a fost prezentă şi Georgia May Jagger, model, care a supravegheat manevrele.

Dacă vreți să zburați cu A380-ul British Airways pe ruta Heathrow – Johannesburg, preţurile biletelor dus-întors din Londra pornesc de la 1010 Euro în cabina World Traveller (Economy), 1600 Euro în cabina World Traveller Plus (Economy Superior), 3791 Euro în cabina Club World (Business) şi 7156 Euro în cabina First. Clienţii pot face rezervări on-line pe www.ba.com sau sunând la numărul 0844 493 0787. Admiratorii super jumbo-ului dornici să se afle printre pasagerii primului zbor efectuat de BA cu A380 pe această rută trebuie să ia în considerare faptul că data zborului inaugural ar putea fi devansată, lucru care va fi anunţat din timp. Click aici pentru orarul de zbor A380 BA spre Johannesburg.

alt

alt

Share