Air France, 10 noutăți estivale

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 20-06-2012

alt

În perioada concediile de vară Air France oferă noi servicii – la bord, în aeroport și online – în paralel cu noi destinații din Europa, Asia și Africa.

1. Pentru pasagerii care îşi doresc o autonomie mai mare în organizarea călătoriei, Air France oferă un nou parcurs expres prin care pasagerii îşi pot imprima singuri etichetele pentru bagaje la bornele self-service şi pot merge direct în zona de predare a bagajelor „Express” fără a sta la cozile din faţa ghişeelor de check-in. În această vară, opțiunea Express este introdusă în mai multe aeroporturi din Franța: terminalele 2F şi 2G Paris CDG, Paris-Orly, Bordeaux, Lyon, Mulhouse, Nantes, Nisa, Pau, Strasbourg, Toulon, Biarritz, Brest, Montpellier şi Toulouse.

2. Servicii personalizate în aeroportul Paris CDG. În această vară, noutatea o constituie   livrarea şi predarea bagajelor la adresa clientului în regiunea pariziană. Pasagerii care ajung la Paris-Charles de Gaulle pot acum să beneficieze de livrarea bagajelor la adresa specificată de ei în Paris sau în regiunea pariziană. Totodată, la începutul lunii iulie, pentru plecările de pe CDG, Air France va ridica bagajele direct de la adresa clientului: procedurile de check-in sunt efectuate apoi direct la adresa furnizată de client. Bagajele vor fi ulterior transportate de Air France la aeroport, sigilate şi încărcate pentru zborul clientului, acesta putându-le ridica la destinaţie.
 
3. O experiență aparte cu meniurile “a la carte”. Air France vă oferă 5 meniuri à la carte disponibile ca alternativă la meniul zilei (oferit gratuit): meniul Tradition, „Une Selection LENÔTRE”, conceput special pentru Air France de renumitul institut culinar Lenôtre, „un val de prospeţime” cu Océan, „o pată verde pe albastrul cerului” cu Bio şi „Un gust Dolce Vita” cu Italia. Această nouă ofertă este disponibilă în cabinele Voyageur şi Premium Voyageur pe majoritatea zborurilor lung-curier cu plecare din Paris-Charles de Gaulle şi Paris-Orly. Cele 5 meniuri cu preţuri între 12 și 28 Euro pot fi comandate pe site-ul Air France în momentul rezervării în secţiunea „Administraţi-vă rezervările” cu până la 24 de ore înainte de plecare.

4. Delicatese semnate Guy Martin şi fotolii “full sleep” în clasa Affaires (Business). Începând de la 01 iunie 2012 şi în următoarele 8 luni, clienţii din toate zborurile pe distanţe lungi din Paris-Charles de Gaulle pot savura meniurile concepute de Guy Martin, renumitul maestru bucătar al restaurantului Grand Véfour. Pentru ca cei care călătoresc frecvent să se poată bucura de un meniu variat, aceste delicii culinare sunt reînnoite de două ori pe lună. În plus, fotoliile “full-sleep” sunt disponibile în prezent în peste jumătate din aeronavele lung-curier ce deservesc peste 50 de destinaţii Air France.

5. Un meniu rafinat la clasa Premium Voyageur. În această vară, Air France îşi îmbunătăţeşte serviciul la bord în cabina Premium Voyageur. Pasagerii vor descoperi un meniu rafinat conceput special de Michel Nugues, membru al grupului culinar al companiei aeriene „Toques du ciel”, conţinând antreuri noi şi deserturi delicioase.

6. Noua ofertă de divertisment la bord. În vara 2012 Air France îşi îmbunătăţeşte oferta de divertisment la bord video-on-demand (VOD) datorită noilor caracteristici de navigare şi a unei noi prezentări mai intiuitive a secţiunilor cinema şi televiziune.

7. Noi scaune Alize. Pe Boeing-urile 777-300ER între Paris şi Fort-de-France, Pointe-à-Pitre şi Réunion şi pe Airbus-urile A340 către Cayenne, Air France oferă noi scaune în cabina Alizé. Aceste scaune cu spătar fix oferă clienţilor confortul unui spaţiu privat şi 40% mai mult spaţiu în comparaţie cu scaunul din clasa Voyageur.

8. A380 spre Los Angeles și Singapore plus două noi destinații lung-curier. Este vorba depre Wuhan (China), 3 zboruri săptămânale, şi Abuja (Nigeria), un zbor zilnic. Odată cu completarea flotei cu două noi Airbus A380, Air France operează un zbor zilnic către Los Angeles şi 3 zboruri săptămânale către Singapore cu acest super jumbo.

9. Noi destinații în Europa. În acest sezon estival, Air France oferă 1.300 zboruri săptămânale din Marsilia, Nisa şi Toulouse spre Franţa, Europa şi bazinul mediteranean la preţuri începând de la 50 de euro (toate taxele incluse) pentru bilete dus.

10. Noi aplicații de călătorie. La începutul lunii iulie, Air France va oferi o nouă aplicaţie iPad gratuită pentru a-i inspira pe călători prin promovarea destinaţiilor şi tarifelor competitive ale Companiei. Facilităţile de rezervare şi plată vor fi disponibile în condiţii optime de securitate. Aplicaţia iPad Air France va furniza utilizatorilor și accesul la alte servicii ale Companiei, inclusiv check-in şi administrarea rezervărilor.

Share