Air France, KLM și Alitalia: 4 ani împreună

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-01-2013

alt

În ultimii 4 ani Air France, KLM și Alitalia au colaborat în cadrul parteneriatului strategic pentru a oferi pasagerilor mai multe servicii și mai multe destinații.

Grație acestui parteneriat, clienții celor 3 companii aeriene pot alege unul dintre cele 148 de zboruri zilnice între Franța și Italia și unul dintre cele 44 de zboruri între Olanda și Italia. Pe ruta Franța-Italia aproape 4 milioane de pasageri călătoresc în fiecare an, echivalentul a 150 de Airbus-uri A380 în fiecare săptămână. Dintre avantajele aduse de parteneriatul Air France, KLM și Alitalia amintim:

– Ofertă variată de zboruri grație acordurilor codeshare dintre cele 3 companii
– Multiple oportunități de conexiune prin hub-urile Paris CDG, Amsterdam Schiphol și Roma Fiumicino
– Frecvențe extinse și optimizate peste Atlantic, cele 3 linii fiind parte din joint-venture-ul cu Delta, care aduce peste 150 de zboruri zilnice între Europa și America de Nord.
– Servicii la sol integrate între cei 3 parteneri la hub-urile fiecăruia, unde pasagerii beneficiază de zone comune de check-in, lounge-uri dedicate, aeronave parcate direct la poartă și acces la lounge-uri private
– Acest acord oferă și numeroase posibilități de a acumula și arde mile pe zborurile SkyTeam, în cadrul programelor frequent flyer Flying Blue și MilleMiglia.

Share