Air France KLM, preturi speciale de Craciun

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 15-12-2016

Astazi incepe o promotie speciala Air France KLM, cu preturi avantajoase pentru Asia, Africa, Oceanul Indian si alte destinatii.

Cei care nu au cumparat deja cadouri de Craciun si vor sa ofere experiente memorabile in dar, pot profita de ofertele Air France KLM pana pe 26 decembrie. Destinatiile din Asia aflate in oferta sunt:

• Bangkok, de la 559 euro, zbor dus-intors
• Singapore, de la 569 euro, zbor dus-intors
• Tokyo, de la 639 euro, zbor dus-intors

Cei care vor sa descopere Africa de Sud au la dispozitie un pret special pentru zborurile spre Johannesburg, de la 609 euro dus-intors. Pentru o vacanta la plaja pe pamant american turistii pot profita de oferta pentru Los Angeles, de la 669 euro zbor dus-intors. Mexic este, de asemenea, in promotie, de la 739 euro zbor dus-intors.

KLM are oferte speciale si pentru Dar es Salaam (Tanzania), de la 679 euro si Zanzibar, de la 689 euro. Air France ofera preturi avantajoase si pentru Martinique, de la 639 euro si Punta Cana, de la 699 euro. Toate tarifele sunt pentru zboruri dus-intors. Rezervarile se pot face pe www.airfrance.ro sau www.klm.ro si la agentiile de turism, iar ofertele sunt valabile, in limita locurilor disponibile, pana pe 26 decembrie. Perioada de calatorie pentru toate destinatiile: 15 decembrie 2016 – 30 iunie 2017.

Share