Air France La Premiere, delicatese estivale

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 05-06-2013

alt

În vara 2013 Air France își așteaptă oaspeții La Premiere (First Class) cu un nou meniu, vinuri alese și delicatese semnate de Joel Robuchon, chef-ul cu cele mai multe stele Michelin din lume.

Noul meniu debutează în această lună și le permite oaspeților La Premiere pe zborurile lung-curier Air France cu plecare din Paris CDG să-și personalizeze salata prin alegerea a numeroase ingrediente sezoniere de înaltă calitate. Totodată, în iunie și iulie oaspeții La Premiere se vor delecta cu vinul rosé Côtes de Provence, Domaine Saint-André Figuière 2012 ales în colaboarare cu somelierul Olivier Poussier.

Oferta Air France La Premiere este întregită de noile delicatese pregătite de Joel Robuchon, chef-ul cu cele mai multe stele Michelin din lume. Acestea vor putea fi gustate în lunile iunie și iulie 2013. Disponibilă pe aproape 40% din flota Air France lung-curier, ce numără circa 100 de aeronave, La Premiere poate fi experimentată în vara acestui an spre 25 de destinații (pe toate sau pe majoritatea frecvențelor) astfel:

America de Sud: Sao Paulo;
Asia: Hong Kong, Beijing, Kuala Lumpur, Shanghai, Tokyo, Seul, Singapore;
America de Nord: Atlanta, Boston, Houston, Los Angeles, New York, Washington DC;
Orientul Mijlociu și Africa: Abidjan, Abuja, Beirut, Douala, Dubai, Johannesburg, Luanda, Libreville, Malabo, Port Harcourt, Yaounde.

http://www.youtube.com/watch?v=E8yv8B_Halg

alt

alt

alt

Share