Air France, un nou app gratuit

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 01-06-2012

alt

“Travel Book by Air France” este numele aplicației gratuite pentru iPhone și aplicația de Facebook pentru a-ți împărtăși impresiile de călătorie.

Aplicația Air France permite fiecărui pasager să împărtăşească momentele favorite din călătorii sub forma unor albume foto personalizate. Albumul este integrat cu o hartă interactivă a lumii, astfel că utilizatorii pot informa comunitatea de utilizatori ai aplicaţiei, denumită Travel Bookers, despre experienţele personale. Albumele pot fi create rapid şi uşor prin încărcarea fotografiilor direct de pe telefonul mobil, calculatorul personal sau din pagina de Facebook. După adăugarea unei scurte descrieri, utilizatorul poate exporta albumul în reţeaua Travel Bookers, utilizatorii acesteia putând da “like” sau comenta.

Totodată, aplicaţia pentru Facebook “Travel Book by Air France” permite planificarea unei călătorii prin găsirea inspiraţiei în albumele publicate de către ceilalţi membri ai reţelei. Una dintre opţiunile aplicaţiei este identificarea de jurnale de călătorie după anumite criterii: regiune, ţară sau tematică (gastronomie, istorie, peisaje etc.) App-ul este disponibil gratuit în App Store pentru iPhone, dar şi în versiunea online pe pagina oficială Air France de Facebook: https://apps.facebook.com/travelbookers.

Până la sfârșitul lui 2012 aplicaţia va fi disponibilă şi pentru Android şi iPad. În social media Air France are 800.000 de fani pe pagina oficială facebook.com/airfrance, 200.000 de urmăritori pe Twitter și 3000 de followers pe Instagram (deținut de Facebook).

Share