British Airways își premiază pe viata membrii Gold ai Executive Club

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 25-09-2013

alt

În semn de recunoaştere şi apreciere a celor mai loiali oaspeţi ai săi, British Airways lansează premiul “Lifetime Recognition” pentru membrii Gold ai programului său de fidelizare, Executive Club.

Grație acestui program, oaspeţii BA care acumulează cel puţin 35.000 de puncte de fidelitate pe parcursul perioadei în care sunt Membri Gold vor putea să îşi păstreze pe viaţă acest statut. Punctele de fidelitate oferite pe viață sunt calculate prin însumarea tuturor punctelor de fidelitate acumulate vreodată de un client pe parcursul perioadei în care este membru al Executive Club. Clienţii pot monitoriza numărul de puncte acumulate, accesând ba.com.

În acest mod, oaspeţii BA pot continua să se bucure pe viaţă de toate beneficiile statutului de Membru Gold, indiferent cât de mult ar mai călători cu avionul. British Airways va reînnoi automat Cardul Gold Executive pentru toţi oaspeţii săi eligibili, în fiecare an. Printre aceste beneficii se numără:


– Număr dublu de puncte Avios acumulate pentru fiecare zbor cu British Airways;
– Oportunitatea de a-şi rezerva cele mai bune locuri puse la dispoziţie de compania aeriană;
– Locuri suplimentare, oferite ca recompensă doar pentru Membrii Gold;
– Prioritate la formalităţile de check-in pentru cabina First, pentru toate cursele aeriene British Airways şi oneworld;
– Luxul de a se bucura de VIP lounge-urile British Airways împreună cu un invitat;
– Creşterea considerabilă a numărului de kilograme acceptate pentru bagajele suplimentare predate la cală, pentru toate cabinele;
– Privilegii speciale puse la dispoziţie de câteva dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

BA Executive Club, cifre-cheie:

– Clienţii ajung la nivelul Gold Executive Club după ce au acumulat 1.500 Puncte de Fidelitate şi au călătorit cu patru curse eligibile (lansate pe piaţă şi operate fie de British Airways, fie de Iberia).
– Există patru niveluri în cadrul Executive Club (în ordine ascendentă): Blue, Bronze, Silver şi Gold.
– O cursă dus-întors până la New York cu cabina Economy înseamnă 140 Puncte de Fidelitate; cu cabina World Traveller Plus – 180 Puncte; cu cabina Club World – 280 Puncte de Fidelitate; cu cabina First – 420 Puncte.
– O cursă până la Sydney înseamnă 120 Puncte de Fidelitate acumulate pentru călătoria în cabina Economy, 300 Puncte de Fidelitate pentru cabina World Traveller Plus, 480 Puncte de Fidelitate pentru Club World şi 720 Puncte de Fidelitate pentru cabina First.

Share