BIAS 2013 – Zbor în crepuscul

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 28-07-2013

alt

Evoluțiile au continuat în a doua parte a zilei de 27 iulie, sesiunea “Zbor în crepuscul” punând punct unei sâmbete fascinante pentru pasionații de aviație. Totul dublat de un apus superb.

A doua parte a zilei de sâmbătă nu i-a dezamăgit pe cei care s-au așteptat la o seară magică în cadrul Bucharest International Air Show 2013 & General Aviation Exhibition. Cei câțiva stropi de ploaie care au căzut pe aeroportul Băneasa, km 0 pentru pasionații de aviație din România la BIAS 2013, și norii plumburii ce amenințau să strice programul au fost dați uitării la vederea evoluțiilor spectaculoase susținute de piloți și de parașutiști.

Apoi, după căderea întunericului, focurile de artificii au marcat finalul Bucharest International Air Show 2013, cel mai mare show aerian din România. A fost o ediție în care peste 100 de aeronave în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti de elită i-au încântat pe cei prezenți. Pentru al doilea an consecutiv Aeronews.ro a fost partener al evenimentului. Un eveniment pe care ne-ar plăcea să-l vedem – cât mai curând – în fruntea Europei Centrale și de Est atunci când vine vorba despre show-uri aviatice. Potențial și dorință din partea organizatorilor există!

Desfășurat sub înaltul patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României, BIAS 2013 a fost organizat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), Aeroclubul României, ROMATSA, Clubul Sportiv AIBO şi ROMAERO. De asemenea, BIAS 2013 a marcat și aniversarea a 90 de ani de la înființarea Aeroclubului României, membrii acestuia încântând publicul prin evoluțiile lor. Mai jos, câteva instantanee din timpul sesiunii “Zbor în crepuscul”. Restul fotografiilor sunt disponibile în albumul dedicat, pe pagina Aeronews de Facebook. Pentru evoluțiile din prima parte a zilei de sâmbătă click aici.

alt

alt

alt

alt

Share