Biletele flydubai Business Class pot fi rezervate din 18 august

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-08-2013

alt

Din octombrie flydubai va introduce clasa Business pe anumite zboruri și Bucureștiul se află printre primele destinații care vor primi aeronavele flydubai echipate cu Business Class!

Aeronews v-a informat aici despre introducerea clasei Business flydubai pe anumite zboruri, aceasta urmând să fie disponibilă ulterior și pe alte rute. Compania a primit primul Boeing 737-800NG la începutul lunii august, după care a fost folosit pentru familiarizarea echipajelor. Toate aeronavele pe care flydubai le va primi de acum înainte vor dispune de două clase: 12 fotolii la Business și 162 la Economy. Și avioanele existente în flota flydubai vor fi reconfigurate cu noul layout, în două clase de călătorie. Primul zbor flydubai cu clasa Business la bord va avea loc pe 8 octombrie: zborul FZ729 din Dubai spre Kiev, care va decola la 00:05. Tot în octombrie Boeing-urile 737-800NG flydubai cu Business Class vor ateriza la Male, Istanbul, Mineralnye Vody și București. Mai multe detalii (in engleza) despre Business Class-ul flydubai: http://www.flydubai.com/en/business/

Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai: “Acum că biletele Business Class pot fi rezervate îi așteptăm cu drag la bord pe pasagerii business pentru a scrie un nou capitol în istoria flydubai. Cabina Business, alături de multitudinea destinațiilor spre care operăm, oferă și mai multe motive pasagerilor de a călători cu noi. Ne bucurăm să oferim experiența Business Class pe rute pe care nici o altă companie aeriană nu o oferea anterior, rute precum Bishkek, Donetsk și Juba.” Va reamintim ca flydubai a fost clientul de lansare pentru Boeing Sky Interior si prima companie aeriana din lume care a oferit la bord filme HD de la toate cele 6 studiouri din Hollywood. Click aici pentru un interviu cu CEO-ul flydubai realizat la ATM 2013, in Dubai.

alt

INFOGRAFIC: flydubai Business Class

Înclinarea spătarului – 18 cm
Spațiul la picioare – 107 cm
Lățimea șezutului – 54 cm
Suportul pentru picioare – se ridică la 60 de grade
Tetiera – ajustabilă și extensibilă
Priză în scaun – universală
Ecran touch HD – 31 cm (diagonală)
Material – piele soft italiană

Experiența la sol

Echipă dedicată pasagerilor Business 24h
Limită generoasă pentru bagajul de cală
Check-in prioritar


Experiența în zbor

Însoțitori de zbor dedicați
Meniuri internaționale
900 de ore de divertisment

alt

alt

Share