Blue Air: check-in comun pe Henri Coandă

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 09-07-2013

alt

Prima companie de smart flying din România a introdus, pe 8 iulie, sistemul de check-in comun pentru toate zborurile cu plecare de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (OTP).

Sistemul a fost introdus de Blue Air pentru a reduce timpul de așteptare înainte de călătoria cu avionul și a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite pasagerilor. Ghișeele de check-in, denumite acum Ghișee de Predare bagaje, se vor deschide cu 3 ore și 30 de minute înainte de ora de decolare pentru a fluidiza traficul și activitatea din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă (Otopeni). Astfel, nu vor mai exista ghișee dedicate unui singur zbor, ghișeele urmând să fie disponibile pentru toate zborurile Blue Air ce urmează să decoleze în 3 ore și jumătate sau mai puțin.

Referindu-se la noul sistem, Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air, a declarat: “Sistemul de check-in comun este folosit cu succes de marile companii de transport aerian din lume. Cu siguranta, clientii Blue Air vor simti o imbunatatire a serviciului de check-in comparativ cu cel traditional. Astfel, pasagerii vor avea la dispozitie mai multe ghisee deschise simultan, timpul de asteptare pentru predarea bagajelor in aeroport urmand sa se reduca. De asemenea, calatorii vor avea mai mult timp pentru efectuarea formalitatilor de Securitate si Frontiera sau pentru a beneficia de facilitatile din zona comerciala a Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni)”.

Share