Bosnia si Hertegovina, a 19-a baza Wizz

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 06-11-2014

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din România şi Europa Centrală şi de Est, a anunţat dezvoltarea operaţiunilor în Bosnia şi Herţegovina.

Compania va aloca o aeronavă Airbus A320 în Tuzla începând cu iunie 2015, Tuzla devenind astfel a 19-a bază Wizz Air. Operatorul low-cost a anunţat noi rute spre Munchen Memmingen şi Oslp Torp cu începere din 26 iunie 2015 şi spre Frankfurt Hahn şi Stockholm Skavsta, din 28 iunie 2015. Cu aceste noi servicii, Wizz Air oferă spre Tuzla acum 9 rute din 5 ţări. Extinderea operaţiunilor în Tuzla va stimula în continuare piaţa locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, mai mulţi turişti vor călători spre Bosnia şi Herţegovina folosind serviciile accesibile Wizz Air.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat în timpul unei conferinţe de presă în Tuzla: “Astăzi marcăm un moment important pentru Wizz Air în Bosnia şi Herţegovina. Am început operaţiunile în Tuzla în mai 2013 şi am transportat deja peste 180.000 de pasageri. Noua bază din Tuzla va contribui la crearea locurilor de muncă atât în cadrul Wizz Air, cat şi al partenerilor noştri. Bosnia şi Herţegovina a devenit a 11-a ţară în care am stabilit baze operaţionale. Aşteptăm cu interes să devenim compania aeriană preferată a consumatorilor din Bosnia şi a turiştilor.” Din România, Wizz Air oferă 97 de rute în total, spre 15 ţări, de la cele 8 aeroporturi româneşti. Biletele spre cele mai noi rute Wizz Air pot fi deja rezervate pe wizzair.com, pornind de la 19,99 EUR (un singur zbor, cu toate taxele incluse si bagaj mic de cabina).

Share