Bucuresti – Milano Malpensa cu Ryanair incepand din 2 decembrie

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 02-12-2015

Astazi, Ryanair a deschis ruta Bucuresti – Milano Malpensa. Zborurile sunt operate de 4 ori / saptamana, tarifele pleaca de la 9,99 EUR / segment.

V-am spus despre noua ruta in septembrie. În această iarnă, clienții români, dar și turiștii, pot alege să călătorească la cele mai mici tarife pe una din cele 8 rute de iarnă Ryanair din București. Aceștia trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri pe care Ryanair le pregătește ca parte a programului “Always Getting Better” și care includ noi baze, un nou site personalizat, o nouă aplicație pentru smartphone-uri, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și un meniu de bord variat.

La București, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat: “Avem plăcerea să marcăm lansarea primului nostru zbor către Milano Malpensa, o nouă rută din București cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână și parte a programului de iarnă. Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte la noi suprize în următoarele luni, printre care un nou sit web revoluționar ce include și opțiunea “păstrează tariful”, recenzii reale pentru destinațiile operate de Ryanair, meniu de bord îmbunătățit, noi uniforme pentru membrii echipajului, noi interioare ale aeronavelor, dar și multe alte noutăți pentru cel de-al 3-lea an al AGB, toate pentru că noi oferim mai multe decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Milano Malpensa, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de 9.99 EUR / segment pentru călătorii în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, sâmbătă (5 decembrie). Pentru a nu rata această ofertă, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Screen Shot 2015-12-02 at 18.09.42

1 2 3 4

Share