Bucuresti-Valencia cu TAROM din 19 iunie

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-01-2015

Între 19 iunie – 28 septembrie 2015 TAROM va opera curse directe Bucureşti – Valencia si retur. Pretul unui bilet dus-intors pleaca de la 143 EUR, cu toate taxele incluse.

Ruta va fi operata de doua ori pe saptamana cu A318. Pretul de mai sus este valabil la achizitionarea de pe www.tarom.ro (locuri limitate la acest tarif). Pasagerii beneficiaza de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (un bagaj pentru Economy; trei pentru Business) + 10 kg bagaj de mână. De amintit ca pe aceasta ruta zboara si operatorii low-cost Wizz Air si Blue Air. Programul de zbor (ore locale):

RO431 Bucuresti-Valencia 21:00 – 23:35 / vineri, duminica
RO432 Valencia-Bucuresti 00:25 – 04:50 / sambata, luni

“Din 19 iunie 2015 TAROM va opera o noua rută, cu plecare din Bucureşti spre Valencia, la preţuri începând de la 143 EUR/bilet dus-întors, cu toate taxele incluse . Obiectivul companiei este de a oferi servicii de calitate la preţuri avantajoase tuturor celor care îşi doresc să călătorească pe coasta de est a Spaniei”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Oraşul Artelor și Științei, Valencia este un loc fascinant şi atrăgător vizitat de mulţi turişti în tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oraș spaniol ca mărime. Opera arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela a revigorat, din punct de vedere turistic, orașul. Pe o suprafață imensă sunt câteva construcții cu o arhitectură futuristă, demnă de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de Științe “Principe Felipe”, Agora și Oceanografic.

Promotie TAROM pentru grupuri pe zboruri interne / internationale.
FLASHBACK / Avioanele din flota istorica TAROM.

Share