Castiga mile sau vouchere cu Flying Blue!

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 06-08-2014

alt

Air France si KLM au lansat o aplicatie dedicata programului de fidelitate Flying Blue si ii premiaza cu 2500 mile bonus si vouchere de reducere de 50 EUR pe utilizatorii de Facebook care au calatorit in strainatate in 2013.

Aplicatia reprezinta o modalitate de a aprecia loialitatea membrilor Flying Blue, programul de fidelitate lider in Europa in 2014, cu peste 21 de milioane de membri. In perioada 6-31 august 2014, Air France si KLM ii invita pe utilizatorii de Facebook sa participe la campania „Viata este mai dulce cu Flying Blue” si sa isi scaneze profilurile prin intermediul unei aplicatii speciale, ce poate fi accesata la adresa http://apps.facebook.com/flyingbluero/

Utilizatorii pot sa isi selecteze 5 locuri unde au facut check-in pe Facebook in 2013 pentru a crea un videoclip cu cele mai frumoase fotografii realizate in excursiile de anul trecut, acesta putand fi distribuit mai departe prietenilor. Fiecare utilizator care genereaza un videoclip este eligibil pentru a castiga un premiu, in functie de statutul de membru Flying Blue:


– Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile in 2013 (în afara țării lor de reședință) și au generat un video, vor putea primi 2000 Mile bonus. Cei care il distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 Mile.

– Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook in 2013 pot castiga 500 de Mile Bonus.

In ambele cazuri, conditia este sa adere la programul Flying Blue pana pe 31 august și sa rezerve cel puțin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom pana la sfarsitul anului 2014.

– Membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (in afara tarii lor de resedință) si au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 EUR pentru zborurile intercontinentale.

Despre Flying Blue

Flying Blue este programul de fidelitate lider in Europa, cu 31 de companii aeriene membre, peste 100 de alti parteneri si cu peste 21 de milioane de inscrisi. Cu cat calatoresc mai mult, cu atat beneficiile membrilor cresc, clientii putand sa se bucure de servicii create special pentru a le face calatoria mai placuta. De fiecare data cand un client isi face o rezervare la AIR FRANCE, KLM si Tarom sau la oricare dintre companiile aeriene partenere castiga Mile Flying Blue. Tot ce trebuie sa faca este sa mentioneze numarul Flying Blue cand rezerva un bilet sau cand beneficiaza de serviciile unuia dintre partenerii AIR FRANCE, KLM si Tarom.

Flying Blue a fost premiat la Freddie Awards 2014, cea mai prestigioasa ceremonie dedicata programelor de loialitate. A castigat patru premii pentru regiunea  Europa-Africa, printre care si „Cel mai bun program al anului” in domeniul transportului aerian. Titlurile au fost oferite in urma votului a peste 3 milioane de persoane. Acest lucru demonstreaza inca o data eforturile facute de Flying Blue de a-si asculta intotdeauna membrii. Inscrierea in Flying Blue este complet gratuita. Mai multe informatii despre Flying Blue: www.flyingblue.com.

alt

Share