Cele mai populare destinații British Airways

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 06-12-2012

alt

Care sunt cele mai căutate destinații British Airways cu ocazia Sărbătorilor de iarnă? Zborurile lung-curier cu plecare din Londra de Crăciun și Anul Nou ne oferă răspunsul.

Între 15 decembrie 2012 și 7 ianuarie 2013 peste 1,9 milioane de persoane și-au făcut rezervări pentru a călători spre una dintre cele 175 de destinații British Airways. Se estimează că vineri, 21 decembrie, va fi punctul culminant și aproape 102.000 de pasageri vor zbura cu British Airways în ziua respectivă. În ceea ce privește ziua de Crăciun, estimările arată peste 27.000 de pasageri care vor călători cu BA. Pe 2 ianuarie 2013 se va înregistra cel mai mare număr de călători după vacanța de Crăciun, peste 91.000 de persoane urmând să se afle la bordul avioanelor British Airways în acea zi.

Cele mai căutate destinații British Airways lung-curier cu plecare din Londra, în perioada Crăciunului și a Anului Nou:

New York

Miami
Cape Town
Dubai
Hong KongCele mai căutate destinații British Airways scurt-curier în aceeași perioadă:


Edinburgh

Geneva

Glasgow

Amsterdam
Manchester“Așteptăm cu nerăbdare să transportăm aproape două milioane de oapeți BA în perioada sărbătorilor, prin rețeaua noastră globală de destinații. În anii anteriori am înregistrat mai multe zile cu un număr foarte mare de călători, însă anul acesta fenomenul este efectiv concentrat în jurul zilei de 21 decembrie,” a spus Richard Tams, Director de Vânzări al British Airways pentru Marea Britanie și Irlanda. “Vom intra în atmosfera sărbătorilor servind la bordul aeronavelor noastre plăcințele cu carne tocată și friptură de curcan la cuptor, iar în ziua de Crăciun, 845 de piloți și 2.473 de membri ai echipajelor de zbor vor face tot posibilul pentru a le oferi cele mai bune servicii oaspeților noștri,” a adăugat oficialul British Airways.

Share