Din 15 iunie, Constanta-Londra cu Wizz Air

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 23-03-2015

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est va începe să opereze zboruri din Constanta, al 9-lea aeroport al său din România.

Din 15 iunie, Wizz Air va zbura de doua ori / saptamana, in fiecare luni si vineri, intre Constanta si Londra. Opearatorul low-cost va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320. Odată cu acest nou zbor, Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 țări. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com la prețuri începând de la 129 RON.

Purtătorul de cuvânt Wizz Air, Daniel de Carvalho: “Prin intermediul noii rute ne propunem să impulsionăm turismul, relațiile de afaceri și să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienții noștri români au la dispoziție o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend.” Foto: Jujug Spotting.

Share