Continuă “Maratonul de Primăvară” TAROM

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 05-05-2011

Foto: Tarom

Între 4-14 mai TAROM oferă bilete dus-întors la 89 de euro (plus taxe de aeroport) din București spre/dinspre Madrid și Amman, respectiv din Cluj către/dinspre Frankfurt. 

Biletele dus-întors pe aceste rute, adică Bucureşti-Madrid-Bucureşti, Madrid-Bucureşti-Madrid, Bucureşti-Amman-Bucureşti, Amman-Bucureşti-Amman, Cluj-Frankfurt-Cluj şi Frankfurt-Cluj-Frankfurt, cumpărate în perioada 4-14 mai sunt valabile pentru călătoriile efectuate în perioada 9 mai-8 iunie 2011 (data ultimului retur). Pentru destinațiile Madrid și Cluj este disponibil și serviciul de check-in online pe site-ul www.tarom.ro.

Primele destinații din Maratonul de Primăvară” TAROM au fost Istanbul, Frankfurt și Munchen. Promoția a început pe 27 aprilie şi se va termina pe 04 iunie 2011. În acest interval sunt puse în vânzare 3600 de bilete dus-întors la prețul de 89 de euro (plus taxe de aeroport), către şi dinspre 10 destinaţii externe TAROM, operate cu avioane proprii. “Maratonul de Primăvară” se aplică pentru călătorii pe rutele anunţate, iar biletele dus-întors au o perioadă de şedere de minim 3 zile şi maxim o săptămână.

Share