Craiova – Londra Luton cu Wizz Air din 29.10

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 30-10-2013

alt

Pe 29 octombrie Wizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din Europa Centrală și de Est, a lansat zborurile Craiova – Londra Luton. Ruta va fi operată, pentru inceput, de două ori săptămânal.

Zborurile sunt operate cu Airbus A320 în fiecare marți și sâmbătă. Prețurile pleacă de la 129 RON (un singur zbor, cu toate taxele incluse), iar orarul de zbor este următorul:W6 3753 Craiova – Londra Luton 19:45 – 21:00 (ore locale)


W6 3754 Londra Luton – Craiova 14:10 – 19:15 (ore locale)Daniel de Carvalho, oficial Wizz Air, a declarat: “Wizz Air investeşte şi dezvoltă activ industria aeriană şi cea turistică din România. Conexiunea cu una dintre cele mai populare destinaţii turistice şi de afaceri marchează un alt pas important pentru Wizz Air, dar şi pentru întreaga regiune a Olteniei. Zborurile către Londra Luton au fost aşteptate de multă vreme, iar tarifele accesibile Wizz Air pentru această rută vor înregistra o cerere foarte mare. Prezenţa noastră în Craiova demonstrează încă o dată angajamentul Wizz Air atât pentru regiunea Olteniei cât şi pentru România şi sperăm să ne putem dezvolta în continuare pe piaţă.”

Share