Craiova – Londra Luton cu Wizz Air

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 03-07-2013

alt

Din 29 octombrie 2013 Wizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din Europa Centrală și de Est, va lansa zborurile Craiova – Londra Luton. Ruta va fi operată de 3 ori săptămânal.

Zborurile vor fi operate cu Airbus A320 în fiecare marți, joi și sâmbătă. Prețurile pleacă de la 129 RON (un singur zbor, cu toate taxele incluse) iar biletele pot fi rezervate deja pe wizzair.com. Orarul de zbor este următorul:

W6 3753 Craiova – Londra Luton 19:45 – 21:00 (ore locale)
W6 3754 Londra Luton – Craiova 14:10 – 19:15 (ore locale)

Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager la Wizz Air a declarat: “Acum mai puţin de două luni Wizz Air a inaugurat primul zbor din Craiova, iar astăzi suntem foarte fericiţi să anunţăm a doua rută. Wizz Air investeşte şi dezvoltă activ industria aeriană şi cea turistică din România. Conexiunea cu una dintre cele mai populare destinaţii turistice şi de afaceri marchează un alt pas important pentru Wizz Air, dar şi pentru întreaga regiune a Olteniei. Zborurile către Londra Luton au fost aşteptate de multă vreme, iar tarifele accesibile Wizz Air pentru această rută vor înregistra o cerere foarte mare, drept pentru care vom opera ruta prin 3 frecvenţe săptămânale. Prezenţa noastră în Craiova demonstrează încă o dată angajamentul Wizz Air atât pentru regiunea Olteniei cât şi pentru România şi sperăm să ne putem dezvolta în continuare pe piaţă.”

Share