Cum să te bucuri de Dubai cu bani puțini

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 20-08-2013

alt

Nu trebuie să ai o valiză plină cu bani pentru a te bucura de Dubai. Cel mai recent număr al revistei Wizz Air pentru iPad îți recomandă ce să faci în această destinație cu un buget limitat.

Burj Al Arab, Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Fountain, The Palm Jumeirah. Cel mai luxos hotel din lume, cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare mall de pe glob, cele mai înalte fântâni muzicale ale planetei și cea mai mare insulă artificială. Tot ce ține de Dubai se traduce prin mare, luxos, extravagant. Dacă mai doboară și un record mondial, cu atât mai bine! Există însă și o latură accesibilă a Dubaiului, prezentată în ultimul număr al revistei Wizz pentru iPad (disponibil în AppStore – Newsstand).

Citind articolul veți afla cum puteți să vă bucurați, gratis, de cursele de cămile conduse de roboți sau cum să economisiți 75% din biletul către At The Top, platforma de observație situată la etajul 124 în Burj Khalifa, cea mai înaltă platformă de acest gen din lume. De asemenea, veți găsi cele mai bune restaurante ieftine pentru a încerca bucătăria regională, dar și cel mai bun loc pentru a admira Grand Mosque. Vă reamintim că Wizz Air va lansa zborurile directe București (OTP) – Dubai (DWC) pe 29 octombrie, de 3 ori săptămânal.

alt

alt

alt

Share