Dubai – Barcelona – Mexico City cu Emirates

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 14-03-2018

Potrivit unor surse apropiate operatorului din Dubai, Emirates va anunta in acest an ruta Dubai – Barcelona – Mexico City. Zborurile vor fi operate zilnic cu Boeing 777 (cel mai probabil, -200LR) pe toata durata anului si ar putea incepe pana la sfarsitul lui 2018.

Ultima data cand Barcelona si Mexico City au fost legate non-stop pe calea aerului a fost in 2012, insa AeroMexico a renuntat la ruta. Zborul Dubai – Barcelona – Mexico City a primit deja unda verde, anuntul fiind facut in Dubai de Julio Gómez-Pomar, Secretarul de Stat pentru Infrastructura, Transport si Locuinte din Mexic dupa intalnirea avuta cu Salem Obaidalla, VP Emirates Commercial Operations.

Peste 95.000 de locuri vor fi oferite anual in fiecare directie, estimarile fiind de peste 150.000 de pasageri anual pe noua ruta. In prezent, Emirates zboara de doua ori / zi la Barcelona si vrea sa adauge inca o frecventa zilnica. Anul trecut, peste 550.000 de pasageri au calatorit cu Emirates intre Dubai – Barcelona si retur. Alte rute “5th freedom” operate in prezent de Emirates cu plecare din Dubai: New York JFK via Milano, Newark via Atena si Malta via Larnaca.

Din 5 iulie, Emirates va zbura si spre Santiago de Chile (via Sao Paulo).
VIDEO / La bordul primului 777-300ER echipat cu noile cabine.
Emirates: layout 2-2-2 in Business Class pe Boeing 777-200LR.

Share