Echipamentul de schi, gratis la TAROM

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 21-08-2013

alt

În orarul de iarnă 2013/2014 compania TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme reprezentând echipamente de schi şi snowboard.

Între 27 octombrie 2013 şi 29 martie 2014 transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit. Prevederea se aplică pasagerilor care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino şi Bologna. Echipamentul sportiv de iarnă acceptat constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului de avion include mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economy pot  transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei Business au incluse în preţul biletului maximum trei bagaje de câte 23 de kg. Toţi pasagerii TAROM pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

Share