Efective sporite pe Henri Coandă

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 31-08-2012

alt

În urma întâlnirii dintre reprezentanți MAI, SRI, CN Aeroporturi București și taximetriști, numărul forțelor de ordine de pe Aeroportul Henri Coandă a fost mărit.

Cu ocazia întâlnirii de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii au fost stabilite atât măsuri urgente la a căror aplicare s-a trecut imediat, cât şi măsuri pe termen scurt. Astfel, din 31 august Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a trecut la suplimentarea efectivelor care îşi desfăşoară activitatea în Aeroportul Internațional Henri Coandă pe linie de ordine şi linişte publică. Au fost formate patrule mixte Poliţie-Jandarmerie, care vor activa permanent în zonele publice, și au fost intensificate controalele efectuate în zonele publice ale aeroportului.

S-a dispus și formarea unui grup de lucru interdepartamental a cărui activitate a început imediat şi care, în foarte scurt timp, va elabora şi implementa un program detaliat de măsuri. De asemenea, s-a avizat definitivarea şi implementarea, prin Ordin de Ministru, a unui Cod de conduită aplicabil pe întreaga suprafaţă a aeroporturilor, inclusiv în terminalele de pasageri.

Share