Emirates in Romania pana la sfarsitul anului?

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 17-06-2014

alt

Potrivit unor surse din turism citate de Mediafax, Emirates ar deschide ruta directa Dubai-Bucuresti pana la sfarsitul anului. Asta dupa ce reprezentanti ai companiei au fost la Bucuresti pentru a prospecta piata. Noi suntem sceptici ca se va intampla in 2014.

Sursele respective vorbesc despre inceperea operatiunilor pana la sfarsitul acestui an, in orarul de iarna 2014/2015. Inainte de a ne bucura, nu trebuie sa uitam ca zvonuri despre venirea Emirates in Romania au tot existat in ultimii ani. Iar pana cum nu s-a confirmat nimic. In plus, ruta Bucuresti-Dubai este operata deja de flydubai, Wizz Air si TAROM. Daca EK ar veni in Romania, cu siguranta o va face cu Airbus-uri A330-200, cel mai “mic” avion din flota lor. Noi nu credem ca vor veni prea curand, dar daca nu inselam, macar vom vedea Emirates zburand direct la Bucuresti. Asteptam pozitia oficiala Emirates, pe care o vom publica de indata ce ne raspund solicitarii trimise.

In aprilie 2009 am zburat cu un Boeing 777-300ER Emirates la Business Class pe ruta Viena-Dubai si retur. Fotografiile, aici si aici.

Share