FEATURE: Aeronews.ro a împlinit 2 ani

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 05-04-2013

alt

Pe 4 aprilie 2013 Aeronews.ro a sărbătorit 2 ani de la înființare. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă aratăm câteva dintre lucrurile care ne-au ținut ocupați în tot acest timp.

Încă din prima zi misiunea Aeronews.ro a fost clară: să ofere pasionaților români de aviație informații relevante și obiective preluate direct de la sursă. Ne-am propus să conturăm o comunitate în cadrul căreia membrii să fie la curent cu cele mai noi știri și să interacționeze uniți de dragostea pentru aviație. La 2 ani după ce ne-am desprins de la sol ne bucurăm să constatăm că am reușit acest lucru. Au fost 2 ani în care Aeronews.ro a publicat numeroase știri – multe dintre ele în premieră sau în exclusivitate pentru România – materiale speciale (Features), promoții, impresii de călătorie (secțiunea On-board) și clipuri fascinante pentru industria de profil.

Din dorința de a oferi și mai mult celor care ne urmăresc am decis să trecem la nivelul următor – FLYnews, interviuri video cu oficiali din aviație. Materiale de calitate filmate și montate de profesioniști în domeniu. Începând din 3 aprilie 2013 cei interesați pot viziona permanent pe homepage dialoguri cu oficiali ai companiilor aeriene, președinți ai agențiilor din România, reprezentanți ai aeroporturilor sau companiilor din industria conexă. Fiecare interviu FLYnews aduce numeroase informații de interes – unele oferite în premieră de interlocutori – și date adiacente celor publicate în comunicatele liniilor aeriene sau furnizate cu ocazia conferințelor de presă.

Surprizele pregătite de Aeronews nu se opresc aici, așa că vă invităm la bord – pe www.aeronews.ro, pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube (Aeronews România) pentru a le descoperi împreună. Lansat pe 4 aprilie 2011 Aeronews.ro este un brand din portofoliul Ingenium Media alături de voom.ro, superleasing.ro, comunicateauto.ro, trucknews.ro și superlifestyle.ro. Proiectul Aeronews a fost inițiat de Mihai Ivașcu, jurnalist și General Manager Ingenium Media, și Teodor Ștefan, jurnalist cu o experiență de peste 12 ani în presă dintre care 9 ani dedicați industriei aviatice.

Iată doar câteva dintre reperele Aeronews.ro din ultimii doi ani:

– Singurul site din România invitat de Lufthansa la prezentarea noului Boeing 747-8 Intercontinental (Frankfurt, mai 2012);
– Interviu realizat în exclusivitate pentru România cu Michael Wisbrun, CEO-ul alianței SkyTeam (Londra, noiembrie 2011);
– În premieră pentru România am prezentat, în ianuarie 2013, noile rute pe care Emirates le va lansa în acest an;
– Tot în premieră pentru țara noastră am publicat, în decembrie 2012, noile destinatii Turkish Airlines programate pentru 2013;
– Primul site de aviație din România care a prezentat configurația Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner British Airways (decembrie 2012).

Share