Fly Romania, primul zbor Bucuresti-Tulcea

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 16-05-2014

alt

Pe 15 mai, Fly Romania a decolat oficial operand zborurile Bucuresti-Timisoara si Timisoara-Verona. Vineri, 16 mai, compania a deschis si ruta Bucuresti-Tulcea, oferind doritorilor o modalitate mai rapida de a ajunge / veni din Delta Dunarii.

Zborurile pe ruta Otopeni–Tulcea vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, vineri şi duminică. Acestora li se adaugă două zboruri internaţionale: Bergamo–Tulcea, marţi şi vineri, respectiv Frankfurt–Tulcea, duminică. “Începând de astăzi, 16 mai, operăm zboruri înspre şi dinspre Delta Dunării. Am găsit multă deschidere din partea oficialităţilor din Tulcea şi credem că prin zborul Otopeni – Tulcea vom contribui la a aduce turiştii străini mult mai aproape de Deltă. De altfel, accesul atât către Deltă cât şi către litoral va fi mult facilitat şi pentru turiştii români din vestul ţării datorită legăturii Timişoara – Otopeni – Tulcea, cu posibilitate de transfer către Constanţa. Ori, din cauza distanţei de până la 16 – 18 ore cu trenul din vestul ţării până la litoralul românesc, turiştii alegeau destinaţii din vest, mai accesibile”, subliniază Cătălin Buţu, directorul executiv al companiei. Avionul MD-83 (YR-OTY) cu care a fost operata ruta are 22,5 ani si a intrat in flota Ten Airways pe 13 decembrie 2013.

alt

Asa cum va spuneam, Fly Romania a inceput operarea zborurilor pe 15 mai, toate destinatiile deservite fiind disponibile aici. Rutele internationale: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea, Palermo cu doua zboruri saptamanale din Bucuresti si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie. Pe ruta Timisoara-Bucuresti, zborurile vor avea o frecventa zilnica exceptand sambata.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Tulcea, in vreme ce preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor pe rutele internationale. In aceste tarife sunt incluse transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg si al unuia de cala de cel mult 20 kg, respectiv servicii de catering la bord. Biletele pot fi achizitionate online de pe www.flyromania.com sau de la agentiile partenere. Fly Romania este un brand al Ten Airways, companie aeriana cu capital romanesc detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender. Click aici pentru serviciile Fly Romania. Un album foto de la zborul inaugural Bucuresti-Tulcea, pe pagina Aeronews de Facebook.

alt

alt

alt
alt
alt
alt

Share