flydubai: 16 destinații noi în 2013

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 03-12-2013

alt

De la începutul acestui an și până acum flydubai a deschis 16 rute noi, ultima fiind Dubai-Chișinău, Republica Moldova. În prezent, rețeaua globală flydubai numără 66 de destinații.

2013 a fost un an excelent pentru flydubai. Compania a anunțat profit, a mărit numărul frecvențelor pe anumite rute și a deschis 16 rute noi, depășind astfel estimarea de 14 despre care vorbea Ghaith Al Ghaith, CEO-ul companiei, în cadrul interviului realizat la Arabian Travel Market (ATM). Același CEO ne-a spus la Dubai Airshow și care sunt planurile flydubai legate de zborurile spre București.

flydubai a marcat a 42-a aniversare Emiratelor Arabe Unite, ce a avut loc pe 2 decembrie, prin arborarea steagurilor EAU în rețeaua sa de destinații. De fiecare dată când un avion flydubai – compania are 33 de Boeing-uri 737-800 și a comandat încă 111 avioane noi la Dubai Airshow – a aterizat la fiecare destinație din rețea, piloții și însoțitorii au fluturat steagurile EAU. Încă un motiv de bucurie a fost faptul că Dubai va găzdui World Expo 2020, anunț care a fost făcut pe 27 noiembrie. De menționat că piloții și însoțitorii de zbor flydubai reprezintă peste 90 de naționalități.

alt

alt

alt

Share