flydubai a decolat pe Instagram

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 30-09-2013

alt

Începând din 28 septembrie flydubai, al doilea mare operator aerian pe aeroportul Dubai International, este prezent și pe Instagram, una dintre cele mai populare rețele sociale din lume.

Fotografiile, filtrele adiacente și clip-urile cu o durată maximă de 15 secunde reprezintă esența Instagram. Lansat oficial în octombrie 2010, Instagram a devenit rapid un succes în rândul utilizatorilor de rețele sociale, la începutul lui septembrie 2013 având, lunar, peste 150 de milioane de utilizatori activi. Intuind potențialul pe care Instagram îl are, gigantul Facebook a cumpărat această rețea pe 12 aprilie 2012 plătind un miliard de dolari (bani gheață și acțiuni). Aplicația Instagram poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Rețelele sociale devin tot mai importante și pentru companiile aeriene, fie că vorbim despre Twitter, Facebook sau Instagram. Astfel, flydubai a decis să se alăture Instagram cu un cont oficial, care “a decolat” pe 28 septembrie. Puteți urmări compania low-cost din Dubai căutând “flydubai”. În plus, dacă aveți fotografii ce au legătură cu flydubai folosiți hashtag-ul #flydubai în descrierea lor și cele mai bune instantanee vor fi republicate pe feed-ul oficial de Instagram flydubai.

alt

alt

Share