flydubai, o nouă destinație în Rusia

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-09-2013

alt

flydubai a lansat zborurile către Krasnodar, a șaptea destinație din Rusia. flydubai devine astfel primul operator din Emiratele Arabe Unite ce oferă o legătură directă între Dubai și Krasnodar.

Pe 20 septembrie zborul FZ983 a decolat de pe aeroportul internațional din Dubai la 23:20 și a aterizat în Krasnodar ziua următoare la ora locală 03:30, unde a fost întâmpinat de salutul tradițional al tunurilor cu apă. Ruta va fi operată de două ori săptămânal, marți și vineri. Zborurile retur pleacă din Krasnodar la 6 AM și ajung în Dubai la ora locală 9:55 AM. Referindu-se la noua rută, Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai, a afirmat: “Suntem încântați să fim prima companie aeriană din Emiratele Arabe Unite ce oferă zboruri directe către Krasnodar.”

În octombrie, Yekaterinburg va fi prima destinație flydubai din Rusia ce va primi noul Business Class, urmând ca acesta să fie introdus spre Krasnodar la începutul anului viitor. flydubai a introdus zboruri spre Rusia în octombrie 2010, primele destinații din acel an fiind Samara and Yekaterinburg. În 2011 au fost adăugate Kazan și Ufa, pentru ca în 2013 Volgograd și Mineralnye Vody să intre în rețeaua destinațiilor flydubai. Până la sfârșitul lui octombrie flydubai va zbura și către Rostov-on-Don. În prezent, flydubai deservește, cu o flotă modernă de 31 de Boeing-uri 737-800NG, 66 de orașe din peste 30 de țări.

În octombrie, flydubai va introduce Business Class pe zborurile sale. Click aici pentru a afla mai multe detalii despre clasa Business flydubai si aici pentru a vedea datele la care va fi introdusa pe anumite destinatii.

Share