Iată unde puteți vedea primul zbor A350

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 13-06-2013

alt

Aeronews vă prezintă posturile TV, site-urile și conturile de Twitter unde puteți urmări primul zbor al Airbus-ului A350 XWB. Acesta va avea loc mâine, 14 iunie, de la 11:00 ora României.

Primul A350 XWB produs (MSN1) va decola puțin după 11:00 (ora României) și va ateriza aproximativ 4 ore mai târziu pe același aeroport, Tolouse-Blagnac. Așa cum era de așteptat, un post de televiziune francez va transmite în direct primul zbor Airbus A350-900. Este vorba despre France 3 Midi-Pyrynees, care va avea, pe tot parcursul zilei, transmisiuni speciale de la fața locului.

Airbus pune la dispoziția fanilor din întreaga lume un site dedicat primului zbor A350-900: www.a350xwbfirstflight.com. Cu siguranță că și posturile de știri importante – CNN, BBC, Euronews si altele – vor acoperi în detaliu evenimentul, urmând să transmită în direct cel puțin decolarea și aterizarea aeronavei.

Mai puteți urmări primul zbor Airbus A350 XWB și pe FlightRadar24.com, pe pagina lor de Facebook și pe contul de Twitter. RadarBox pune la dispoziție feed-ul aeroportului Tolouse-Blagnac, urmând să transmită primul zbor și pe pagina de Facebook, respectiv contul de Twitter.

Accesați pagina Aeronews de Facebook mâine, începând cu ora 11:00, pentru informații actualizate și imagini de la primul zbor al Airbus-ului A350 XWB.

http://www.youtube.com/watch?v=mFdsuparj1U

Daca ajungeti maine la aeroportul Toulouse-Blagnac pozitionati-va intr-una din zonele rosii. De acolo se vor vedea cel mai bine decolarea si aterizarea aeronavei.

alt

alt

Share