Layout-ul noului World Business Class KLM

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 22-03-2013

alt

Aeronews a făcut rost de configurația noii clase World Business (WBC) prezentată în urmă cu câteva zile, care va debuta din iulie pe Boeing-urile 747-400 din flota KLM.

După ce v-am prezentat imaginile și informațiile oficiale KLM iată acum și layout-ul noului World Business Class pe cele două punți ale Boeing-ului 747-400. Am inclus, pentru comparație, și actuala configurație WBC (foto jos). Pe puntea superioară numărul locurilor va fi redus de la 24 la 20, pasagerii noului WBC beneficiind astfel de mai mult spațiu. Pe puntea principală KLM a redus numărul scaunelor de la 18 la 15 și a introdus 3 locuri “solo” – 1A, 4A și 4E.

În total numărul locurilor în noul WBC va fi redus la 35, de la 42 în actuala configurație. Lungimea paturilor care pot fi obținute prin rabatarea fotoliilor va crește de la 1,9 metri în prezent la 2,07 metri (noul WBC). De menționat că noua clasă World Business va aduce paturi complet plate, cele actuale putându-se rabata doar până la un anumit unghi. Și diagonala ecranelor sistemului de divertisment la bord (IFE) va crește de la 26,4 cm la 43,2 cm.

alt

Share