LOT Polish Airlines isi muta operatiunile la New York JFK din T1 in T7

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-12-2015

Incepand cu 4 ianuarie 2016, pasagerii LOT Polish Airlines care pleaca de pe aeroportul New York JFK vor utiliza Terminalul 7 in loc de T1.

Prin utilizarea noului terminal, timpul de rulare catre / dinspre pista va fi redus considerabil – chiar pana la 10 minute – pasagerii LOT castigand astfel timp. Totodata, birourile check-in vor fi modernizate, zona de control securitate va fi extinsa si pasagerii premium vor putea utiliza culoarul Fast Track. “Vrem sa facem zborul cu LOT cat mai confortabil. Nu doar la bordul aeronavelor, ci si in aeroport. De aceea am decis sa mutam operatiunile de check-in din Terminalul 1 in T7. Este o cladire moderna care asigura servicii eficiente, la cel mai inalt nivel, a declarat Adrian Kubicki, purtatorul de cuvant LOT Polish Airlines. “Fiecare minut conteaza pentru pasagerii nostri. Dreamlinerele noastre nu sunt doar moderne, ci si mai rapide decat alte avioane de pasageri. Nu vrem ca timpul castigat in aer sa fie pierdut in aeroport, cand pasagerii asteapta imbarcarea la poarta sau cand avionul ruleaza spre pista. Terminalul 7 al aeroportului JFK din New York ne va ajuta sa ne atingem obiectivul”.

Din ianuarie 2016, meniu japonez pe ruta Varsovia – Tokyo Narita.

LOT Polish Airlines zboara spre Statele Unite (New York si Chicago) cu 787 Dreamliner, oferind cel mai bun timp de conexiune din Europa Centrala si de Est. LOT – clientul european de lansare pentru 787 – are 6 exemplare in flota si trebuie sa primeasca inca doua. In orarul de iarna 2015/2016, zborurile spre New York sunt operate de 5 ori / saptamana, in orarul de vara 2015 fiind operate de 11 ori saptamanal. In orarul de vara 2016, LOT va oferi 12 zboruri / saptamana spre New York JFK. Pe langa New York si Chicago (plus cursele charter), LOT mai zboara cu 787 spre Beijing si Toronto. Din 13 ianuarie 2016, Dreamlinerele LOT Polish Airlines vor ajunge si la Tokyo Narita, Seul si Bangkok fiind alte destinatii lung-curier anuntate pentru 2016. Foto: 320-ROC.

VIDEO / Impresii de calatorie: 787 Dreamliner LOT.
Noul hub LOT Polish Airlines, aeroportul WAW.

Share