Lufthansa și Planes te trimit la Disneyland

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 19-07-2013

alt

“Planes”, o altă peliculă animată Disney, va debuta pe marile ecrane pe 29 august. Lufthansa a început promovarea filmului și vă ofera ocazia de a câștiga un weekend la Disneyland Paris.

Anticipând premiera filmului de animatie “Planes”, Lufthansa a introdus, din 17 iulie, noi servicii la bordul aeronavelor menite a face călătoria și mai plăcută. Astfel, pasagerii LH – copii, dar și adulți – sunt întâmpinați de jucării tematice “Planes” (puzzle-uri, cărți de colorat și ilustrații haioase), o revistă dedicată creată special pentru Lufthansa, concursuri și meniuri inspirate de pelicula Disney.

Noul meniu pentru copii aduce preparate precum “Avioane în Raiul Pastelor” sau “Chifteluțe Elicie”, oferta culinară fiind completată de deserturi ca “Prăjitura Zburătoare” sau “Gofra Fluture”. În plus, pasagerii din Economy și Business Class se vor bucura de șervețele uscate și umede cu logo-ul “Planes”. Mai mult, din 1 octombrie 2013 Lufthansa va rula filmul “Planes” la bordul aeronavelor sale lung-curier înaintea oricărei alte companii aeriene. Vor fi oferite, de asemenea, și trailere și filme scurte “Planes”.

Câștigă un weekend la Disneyland Paris!

Ca parte din colaborarea cu Disney, Lufthansa a creat propriul său website dedicat filmului: www.lufthansa.com/planes. Până la mijlocul lunii septembrie, toate țările în care s-a filmat “Planes” – SUA, Islanda, Germania, India, China și Mexicpo – vor fi promovate, rând pe rând, ca destinații Lufthansa pe site-ul respectiv. Website care vă oferă și posibilitatea de a câștiga – grație jocului online dedicat – mai multe weekend-uri la Disneyland Paris, inclusiv zboruri și cazare. Totodată, site-ul Lufthansa “Planes” oferă numeroase sfaturi celor care călătoresc cu copiii. Mai multe informatii despre “Planes” gasiti aici.

Share