Mai multe zboruri Blue Air si Wizz Air pe Aeroportul International Sibiu

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 16-10-2015

Blue Air a anuntat o noua ruta din Sibiu spre Koln si va mari frecventele spre Stuttgart din orarul de vara 2016, in timp ce Wizz Air va adauga inca doua zboruri / saptamana spre Londra Luton.

Ca urmare a interesului manifestat de comunitatea sibiană și din împrejurimi, operatorul aerian low-cost Blue Air va deschide o noua rută, începând cu data de 28 martie 2016, spre Köln, după următorul orar:

Screen Shot 2015-10-16 at 09.06.54În ceea ce privește destinația Stuttgart, din considerente de creștere a solicitărilor, Blue Air a decis suplimentarea frecvențelor cu încă un zbor săptămânal, în ziua de duminică. Începând cu data de 27 martie 2016, frecvențele operate de transportatorul low-cost se vor desfășura după următorul program:

Screen Shot 2015-10-16 at 09.07.04Noutati si pentru pasagerii care călătoresc frecvent spre Londra. Ca urmare a solicitarilor în constantă creștere pentru ruta Sibiu – Londra (Luton), Compania WizzAir a decis să adauge din luna martie 2016 încă două zboruri săptămânale. Noile frecvențe operate de transportatorul low-cost vor fi suplimentate după următorul orar:

Screen Shot 2015-10-16 at 09.07.13
Ruta Sibiu – Londra a fost deschisa în iunie 2014, inițial cu doua zboruri pe săptămână, dupa care numărul de zboruri a fost suplimentat la trei, așa cum sunt operate în prezent.

Legat de creșterea numărului de zboruri, Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internațional Sibiu, a declarat: “Sporirea frecvenţelor pe rutele Sibiu-Londra și Sibiu-Stuttgart, precum și deschiderea rutei Sibiu-Koln răspunde așteptărilor exprimate de pasageri. Așteptările noastre au fost confirmate în ceea ce privește potențialul de care dispune aeroportul. Această evoluție ne motivează efortul de a deschide noi rute, beneficiind de tot sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu prin acordarea de ajutor de stat companiilor care vor să lanseze zboruri spre destinaţii europene.”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Share