NEW ROUTE / Bucuresti – Atena cu Ryanair din 27 martie 2016

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 09-12-2015

Ryanair a anunțat astăzi, 9 decembrie, lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera cu o frecvență zilnică începând cu 27 martie 2016.

Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai 29.99 EUR / segment pentru călătorii în aprilie și mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, joi, 10 decembrie. Programul de zbor (ore locale) va fi urmatorul:

FR6025 Bucuresti – Atena 18:50 – 20:25 / luni, marti, joi, vineri, sambata, duminica
FR6025 Bucuresti – Atena 14:40 – 16:15 / miercuri

FR6024 Atena – Bucuresti 16:50 – 18:25 /  luni, marti, joi, vineri, sambata, duminica
FR6024 Atena – Bucuresti 12:40 – 14:15 / miercuri

“Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus extraordinar, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.” Cu 9 rute în total, aici incluzând și cele 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienți pe an din/spre București si va susține 900 de locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu activitățile Aeroportului București.

Calendarul de vară 2016 al Ryanair la București va oferi:

5 noi rute: Atena, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino
9 rute în total la București, incluse fiind și rutele către Bruxelles, Dublin, Londra și Madrid
1,2 milioane clienți pe an
900 de locuri de muncă

La București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lui martie 2016 și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse și cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă la București. Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.” Foto: Ronan McCormick.

Share