Noi destinatii lung-curier Alitalia: Santiago de Chile si Mexico City

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 14-10-2015

Alitalia a mai anuntat serviciul “Limuzina” pentru pasagerii Business Class, noi interioare ale aeronavelor si acces Internet la bord pe flota mediu-curier, noi lounge-uri VIP / upgradarea celor existente plus un nou site.

Zborurile Roma Fiumicino – Santiago de Chile vor incepe in mai 2016, urmand ca din iunie 2016 sa fie deschisa si ruta Roma – Mexico City. Cu cele doua zboruri noi, Alitalia va deservi 5 destinatii din America Latina si 10 din America.

AZ688 FCO 2200 – 0710+1 SCL 772 / zilnic, fara marti si joi
AZ689 SCL 1045 – 0700+1 FCO 772 / zilnic, fara miercuri si vineri

Interioarele avioanelor mediu-curier si lung-curier vor primi scaune cu tapiterie din piele si alte dotari. Programul de modernizare a cabinelor incepe in noiembrie si se termina in primavara anului viitor. Upgradarea aeroanvelor lung-curier, unde scaunele Business Class sunt din piele Poltrona Frau, va fi completata pana in toamna 2016.

Prezent deja pe flota lung-curier, accesul la Internet va fi extins si la flota mediu-curier, Alitalia devenind astfel unul dintre putinii operatori europeni care ofera conectivitate pe intreaga flota. Alitalia analizeaza si marirea flotei lung-curier, capacitatea long-haul urmand sa creasca cu 20% in 2016 fata de acest an.

Serviciul “Limuzina” va fi oferit gratuit pasagerilor Business Class care calatoresc spre Abu Dhabi din Roma, Milano si Venetia, dar si spre New York din Roma si Milano. Serviciul va fi introdus si pe alte zboruri intercontinentale Alitalia cu plecare din Roma.

In urmatoarele 12 luni vor fi inaugurate noi lounge-uri sau vor fi modernizate cele actuale in aeroporturile din Roma, Milano Linate si Malpensa, Napoli, Catania, New York JFK. In noiembrie va fi lansat noul site alitalia.com, gandit astfel incat sa ofere o experienta unitara indiferent de unde este accesat: laptop, smartphone sau tableta.

Alitalia pregateste campanii publicitare in Italia si in tarile importante unde este prezenta, campanii ce vor promova serviciile companiei, dar si Italia. Toate aceste masuri fac parte din planul Alitalia de a redeveni profitabila pana in 2017. Va reamintim ca fostul CEO, Silvano Cassano, a demisionat in septembrie. Foto: Mark Kolanowski.

VIDEO / Noul livery Alitalia si noile cabine.

Share