Noi destinatii Wizz Air: Nuremberg si Basel

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 19-06-2014

alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea în România cu 3 rute noi – din Bucuresti si Cluj – si o noua aeronava alocata bazei din Capitala.

Compania va opera, pentru prima dată, cu 7 aeronave din Bucureşti în timpul sezonului de iarnă. În plus faţă de aceste aceste evoluţii pe piaţa locală, Wizz Air va adăuga şi 3 noi servicii: Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nuremberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămână. Nuremberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

alt

Cu aceste 3 noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România către 40 de destinaţii. Compania anunţă si creşterea frecvenţei pe cele mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an. Cu doar o săptămână în urmă, Wizz Air inaugura o nouă rută, Sibiu – Londra Luton. Expansiunea puternică din România are potenţialul să stimuleze piaţa muncii în domeniul aviaţiei şi al turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători la tarife mici.

 Va reamintim ca Wizz Air va fi listata la Bursa din Londra din aceasta luna.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat:”Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziţie 84 de rute internaţionale din 7 aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din Bucureşti şi Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanţă la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experienţă de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienţi şi că vor avea efecte pozitive în aviaţie şi turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România”.

alt

alt

Share