Noile interioare Singapore Airlines, în iulie

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 21-05-2013

alt

Singapore Airlines va prezenta pe 9 iulie noua generație de scaune și interioare ale aeronavelor. Evenimentul va avea loc în Singapore și va fi urmat de un redesign al lounge-urilor SilverKris.

Toată atenția va fi îndreptată către First Class-ul Singapore Airlines (SIA), noua generație fiind proiectată de studioul BMW Designworks din SUA. Cei mai mulți pasageri așteaptă însă cu interes viitorul Business Class al companiei. Noile fotolii vor purta semnătura James Park Associates, care au proiectat actuala clasă Business SIA dar și noul Business Class Cathay Pacific. Singapore Airlines va păstra, la Business, scaunele ce privesc către înainte și nu va opta pentru locuri orientate în diagonală, layout folosit de numeroase companii aeriene.

Noile fotolii Business vor aduce spații suplimentare de depozitare pentru iPad-uri, telefoane mobile și ochelari de citit, oferind mai multă intimitate decât cele actuale. Nu vor lipsi ecranele touch upgradate. Noile clase First și Business Singapore Airlines își vor face debutul pe noile Boeing-uri 777-300ER din flotă și pe Airbus-urile A350. Pasagerii SIA vor putea încerca viitoarele fotolii și interioare începând din septembrie 2013 pe anumite rute operate cu noile aeronave 777-300ER. Nu este exclus ca generația următoare de scaune și interioare să fie implementată și pe Airbus-urile A380 Singapore Airlines.

alt

Share