Din 25 octombrie, noi rute Blue Air din Iasi: Roma, Paris, Londra

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 17-07-2015

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi – Roma, Paris, Londra – din 25 octombrie.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro/ segment (taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. “Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.

Aeroportul International Iasi reprezinta a 5-a baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana (miercuri si duminica, respectiv luni si vineri), iar Roma se va opera cu 3 frecvente (marti, joi, sambata) din 25 octombrie”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

“Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra”, a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

In premiera nationala, Aeronews v-a anuntat ca Blue Air va deschide baza la Iasi si va opera zboruri interne, informatii care s-au confirmat. Mai ramane partea cu Embraer.

Share