Noul livery Alitalia? Aflam pe 4 iunie

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-05-2015

Aeronews va prezinta prima fotografie “scapata” din interiorul Alitalia care arata, spun unii, noul livery. Acesta va fi prezentat oficial pe 4 iunie.

Noul livery va debuta pe doua Airbus-uri A330-200 ce vor fi inchiriate de la Etihad pe o perioada de 5 ani. Tot pe 4 iunie vor fi prezentate noile uniforme, respectiv o noua campanie de brand. Referindu-se la noua schema de vopsire, Silvano Cassano, CEO-ul companiei, a declarat: “Noul livery va pastra steagul Italiei pe coada aeronavei intr-o maniera eleganta si moderna.” Pentru noile uniforme, Alitalia a apelat la celebrele scoli de design Marangoni (Milano) si Academy of Costume and Fashion (Roma).

La evenimentul din 4 iunie va debuta si noua campanie de brand axata pe “pasiune si tehnologie”, campanie destinata pietei din Italia, dar si celor din SUA si Asia. Va reamintim ca Etihad a platit peste 560 de milioane de euro pentru 49% din actiunile Alitalia. In urmatorii 2 ani, transportatorul italian vrea sa revina la profit, urmand sa prezinte si un nou Business Class. Si tot pana in 2017 Alitalia vrea sa ofere acces la Internet la bordul tuturor avioanelor din flota, respectiv mancare mai buna la bord.

Alitalia nu va continua parteneriatul cu Air France-KLM.

IMG_5426

Share