OFICIAL / Din 27 martie, TAP Portugal renunta la ruta Lisabona – Otopeni

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-01-2016

In aceasta seara, TAP Portugal a confirmat pe pagina de Facebook ca renunta la ruta Lisabona – Bucuresti incepand cu 27 martie.

Astazi, doua stiri au tinut capul de afis in randul pasionatilor de aviatie: faptul ca TAP Portugal ar putea renunta in curand la zborurile spre Bucuresti, respectiv conferinta de presa anuntata de Wizz Air pentru maine, 19 ianuarie, la Bucuresti. Dupa ce reprezentantii TAP Romania ne-au spus, in cursul zilei, ca s-ar putea ca ruta sa fie inchisa pe 7 octombrie si nu in martie, TAP informeaza pe pagina de Facebook ca zborurile LIS-OTP vor fi sistate pe 27 martie. “TAP will contact in advance all passengers with ticket issued in order to find an alternative or refund all the amount paid.”

Planul de restructurare TAP prevede, in orarul de vara 2016, terminarea zborurilor catre Panama, Bogota, Caracas si Manaus, dar si a urmatoarelor rute europene, pe langa LIS-OTP: Bologna-Zagreb, Madeira-Barcelona, Madeira-Madrid, Lisabona-Hanovra, Lisabona-Zagreb, Porto-Barcelona, Porto-Bruxelles, Porto-Roma Fiumicino, Porto-Milano Malpensa si Porto-Porto Santo. Foto: Tony Osborne.

Share