OFICIAL / Iasi – Munchen cu TAROM din 25 octombrie, zboruri directe

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 23-08-2015

Aeroportul International Iasi anunta Munchen, ruta externa directa deschisa de TAROM, din 25 octombrie, cu doua frecvente saptamanale (joi, duminica).

Astfel, incepand din toamna, de la Iasi se va putea calatori direct la Munchen, o destinatie asteptata si solicitata de mediul de afaceri iesean de foarte mult timp. Aeroportul Iasi continua munca depusa pentru dezvoltarea portofoliului de rute, pentru conectarea directa cu importante orase ale Europei si ale lumii. Boeing-urile 737 folosite pe aceasta ruta au o capacitate de 134 de locuri si doua clase: Business + Economy. Pe ruta Iasi – Munchen  se poate calatori zilnic si prin Bucuresti, pe un zbor intern  intre Iasi si Bucuresti si pe zboruri externe intre Bucuresti – Munchen.

Joi:
RO 313 Iasi – Munchen 07:00 – 08:25
RO 314 Munchen – Iasi 09:10 – 12:20

Duminica:
RO 313 Iasi – Munchen 14:40 – 16:05
RO 314 Munchen – Iasi 16:50 – 20:00

UPDATE 24 august / TAROM a incarcat zborurile in sistem si anunta preturi de la 119 EUR / bilet dus-intors, cu taxe incluse. Tariful este valabil pe zborul direct Iasi – Munchen si include gratuit: bagajul de cabina de 10 kg, bagajul de cala  – o piesa de 23 kg si catering. Noi am gasit la 174 EUR in intervalul 12-15 noiembrie.

Screen Shot 2015-08-24 at 9.25.20 AM“Iata ca astazi, dupa mai bine de doi ani de framantari, de preocupari, de calcule, de proiectii ale viitorului, suntem in fata, imi permit sa spun, celei mai concrete perspective de dezvoltare economica si sociala a Iasului. Am avut in acesti doi ani, nenumarate discutii cu multi dintre reprezentantii mediului de afaceri iesean. Am avut solicitari clare de a deschide aceasta ruta, in conditiile in care alte destinatii reusisem sa le aducem deja si incercam sa explic ca este o ruta extrem de dificil de deschis, pentru ca nu este sustinuta masiv de trafic etnic. Tocmai pentru aceste considerente, am concentrat energii multe, discutii si insistente iesite din comun pentru a face posibila aceasta conexiune. Munchen este destinatia ce va face posibila dezvoltarea mediului de afaceri iesean si implicit va aduce bunastarea comunitatii noastre.

Munchen devine insa si o ruta de portofoliu premium a Aeroportului nostru, iar faptul ca este operata de catre compania TAROM reprezinta cheia sigurantei zborului si a stabilitatii acestui produs si as vrea sa apreciez in mod deosebit echipa de conducere a Companiei, specialistii din Domeniul de Vanzari, alaturi de toti ceilalti care au avut profesionalismul si rabdarea sa studieze aceasta legatura aeriana si sa investeasca in cele din urma aici, prin deschiderea acestei rute”‎, a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

Record de pasageri in iulie pe aeroportul Iasi.
Aeroportul Iasi: mai multi pasageri in primele 6 luni.
Munchen, primul aeroport de 5 stele din afara Asiei.

Conferinta de presa_Lansare cursa avion Iasi Munchen_05 Conferinta de presa_Lansare cursa avion Iasi Munchen_06

Share