Peste 80.000 de români, membri Flying Blue

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 23-07-2013

alt

Flying Blue, programul de fidelitate Air France-KLM, are peste 80.000 de membri din România. La nivel mondial, mai mult de 21 de milioane de călători sunt membri Flying Blue.

Cei peste 80.000 de membri Flying Blue români au o rată de activitate de 40%. Mai mult de jumătate din numărul total de membri din Europa Centrală – Ungaria, Polonia, Cehia, România și Bulgaria – provin din țara noastră. 20% dintre pasagerii români sunt membri Silver, Gold sau Platinum, beneficiind, în funcție de nivelul de fidelidate, de bonusuri de mile, bagaj suplimentar, acces în saloanele SkyTeam din aeroporturi, prioritate la check-in, prioritate la îmbarcare și locuri preferențiale în avion.

– 2,5% din numărul total de membri sunt clienți Platinum, care efectuează peste 60 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM și companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue;
– 8% din numărul total de membri sunt clienți Gold, care efectuează peste 30 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM și companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue;
– 12% din numărul total de membri sunt clienți Silver, care efectuează peste 15 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM și companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue.

Flying Blue este un program de fidelitate introdus în 2005 de companiile Air France și KLM și s-a bucurat de un real succes în rândul pasagerilor. În timp, Flying Blue a fost adoptat și de alți membri ai alianței aeriene SkyTeam, astfel că în prezent Flying Blue oferă membrilor săi acces la o rețea de peste 15.500 de zboruri către 1.000 de destinaţii. Există patru nivele de fidelitate, în funcție de numărul de zboruri realizate: Ivory, Silver, Gold și Platinum. În aprilie 2013 programul Flying Blue a fost premiat la Freddie Awards la 5 categorii și a fost declarat cel mai bun program de fidelitate din Europa / Africa în baza voturilor obținute de la peste 3 milioane de  persoane.

Despre Air France – KLM

Air France – KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial şi lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, Air France – KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol. Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care număra 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinaţii din 187 de tari.

http://www.youtube.com/watch?v=TgoYs8-HkFs

Share