Premieră Air France-KLM în România

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 25-08-2011

alt

Air France și KLM devin primele liniie aeriene din România ai căror pasageri pot face check-in cu ajutorul telefoanelor mobile/PDA-urilor. 

Grație noii tehnologii introduse pe aeroportul internațional Henri Coandă de către Compania Națională Aeroporturi București, pasagerii Air France și KLM pot efectua formalitățile de check-in cu ajutorul telefoanelor mobile sau PDA-urilor. Începând din august, cei care călătoresc pe ruta București-Paris sau București-Amsterdam vor urca la bordul aeronavelor pe baza actului de identitate și a unui bilet electronic afișat pe mobil. 

Pentru a efectua check-in-ul de pe telefonul mobil pasagerii trebuie să aibă acces la internet și să acceseze website-urile mobile.airfrance.com sau klm.com. După ce completează datele personale necesare, aceștia vor primi pe email sau pe telefon, printr-un SMS sau MMS, permisul de îmbarcare ce conține un cod de bare care garantează autenticitatea operațiunii. Pasagerii pot efectua aceste formalități și își pot alege locurile în avion începând cu 30 de ore înaintea decolării.

Share