Premiera: Internet la bordul avioanelor Swiss

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 28-01-2016

Primul Boeing 777-300ER Swiss – care ajunge maine la Zurich – va oferi pasagerilor din toate clasele acces wireless la Internet, respectiv roaming in zbor.

Intrarea HB-JNA in serviciul comercial va avea loc in februarie. Pasagerii vor putea alege 3 pachete de date: 20 MB pentru 9 franci elvetieni, 50 MB pentru 19 franci elvetieni si 120 MB pentru 39 franci elvetieni. Pasagerii First Class vor beneficia, gratuit, de 50 MB. Accesul la Internet se va face printr-o conexiune de mare viteza, pasagerii putand naviga de pe propriile laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.

De asemenea, pasagerii vor putea efectua apeluri telefonice si trimite SMS-uri in timpul zborului, perioada de test a acestui serviciu roaming deasupra norilor fiind de un an. Tarifele vor fi stabilite in functie de acordurile pe care AeroMobile, provider-ul serviciului, le are cu operatorii de telefonie mobila. Swiss analizeaza posibilitatea extinderii serviciului Internet la bord si pe Airbus-urile A330 si A340. In orarul de vara 2016, primul Boeing 777-300ER Swiss va opera zboruri spre Hong Kong, Bangkok, Los Angeles, San Francisco, Sao Paulo si Tel Aviv. Foto: Rick Schlamp.

Share