Proiectul “#ZBOR” Blue Air a decolat!

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 22-08-2013

alt

Blue Air, prima companie privata de transport aerian din România, a lansat proiectul “#ZBOR” pe pagina de Facebook Bilete Blue Air și pe site-ul dedicat www.zboracum.ro.

In doar 30 de secunde puteti afla care este cel mai ieftin zbor catre destinatia de vacanta dorita. Puteti cauta cel mai bun tarif intr-un interval de pana la 30 de zile. Pasagerii Blue Air trebuie sa intre pe pagina de Facebook Bilete Blue Air, sa scrie “#zbor” plus destinatia dorita si vor primi un raspuns rapid cu cel mai mic pret pentru biletul de avion ales. 

De ce #zbor? Blogurile si retelele de socializare precum Facebook, Google+, Twitter, Flickr sau Tumblr folosesc simbolul “#” (hashtag) inaintea cuvintelor importante, pentru o identificare rapida de catre utilizatori. Astfel, persoanele care cauta acest simbol vor gasi imediat cuvintele sau mesajele care il contin.

“Pentru ca urmareste tot timpul ultimele tendinte de comunicare online, echipa de marketing Blue Air a realizat proiectul “#zbor” pentru a oferi pasagerilor sai posibilitatea identificarii in mai putin de 30 de secunde a informatiilor care ii intereseaza, cu privire la zborurile companiei in peste 28 de destinatii europene”, a subliniat Raluca Pauna, Online Marketing Manager Blue Air. www.zboracum.ro

Share