Promotie aniversara TAROM: bilete dus-intors de la 99 EUR

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 18-09-2015

Astazi, cand implineste 61 de ani, TAROM anunta o promotie valabila pana pe 30 septembrie: bilete dus-intors de la 99 EUR (cu toate taxele incluse) spre destinatiile externe. La multi ani, TAROM!

Puteti călători la Istanbul la preţuri incepand de la 99 de EUR, Viena de la 119 EUR, Dubai de la 139 EUR şi lista destinațiilor poate continua (locuri limitate). Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016, mai putin intervalul 15 decembrie 2015 – 15 ianuarie 2016. Perioada minimă de şedere la destinaţie: doua zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie: 14 zile.

Biletele pot fi rezervate pe tarom.ro, varianta de mobil m.tarom.ro sau in agențiile proprii si cele partenere TAROM din România. Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM pasagerii beneficiaza de un bagaj gratuit de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg şi de o gustare, totul inclus în preț. Spor la rezervat! Foto: Robert.

De la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena/ Belgrad/ Budapesta/ Istanbul/ Chisinau/ Larnaca/ Salonic/ Sofia, Iaşi şi Bologna/ Roma/ Torino;

De la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam/ Frankfurt/ Geneva/ Moscova/ Munchen/ Praga/ Stockholm/ Viena/ Valencia, Iaşi şi Munchen, Sibiu şi Munchen, Cluj Napoca şi Viena;

De la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între : Bucureşti şi Amman/ Barcelona/ Beirut/ Bruxelles/ Dubai/ Londra/ Madrid/ Nisa/ Paris/ Tel Aviv, Iaşi şi Luton/ Tel Aviv.

INTERVIU / Geta Popescu, fosta insotitoare de bord TAROM.
FLASHBACK / Avioanele din flota istorica TAROM.
VIDEO / Cum s-a vazut BIAS 2015 de la bordul retrojet-ului TAROM.
FLASHBACK / Rutele lung-curier TAROM si orarul de iarna 1977/1978.

Share